våra racepaket för grupper

För kompisgäng och företag anordnar vi gokartrace som förbokas. För att kunna boka upp egen tid och köra race behöver man vara minst 8 personer, blir man färre så betalar man ändå för minimiantalet.

För bokning utanför våra ordinarie öppettider är minimikostnaden 4000 kr.

I alla race ingår overall, hjälm, förarbrieifing och prisutdelning. Vi anordnar race för upp till 100 personer och skräddarsyr gärna om särskilda önskemål finns. 

Man kan självklar komma och köra utan att boka, läs mer om drop in här >>

MINIRACE 

Miniracet passar det mindre sällskapet på min. 8 personer som vill åka lite mindre men ändå ha en bokad tid. Man väljer om man vill köra friåkning två pass á 10 minuter eller om man vill åka en liten tävling med träning & kval 10 min + final 6 varv. I detta paket kan barnkartar och vuxenkartar köra tillsammans.


Pris: 480 kr/pers 
(två åk på banan á 10 minuter för varje deltagare)
Beräknad totaltid för eventet är ca 30 min/10 pers.

GRAND PRIX

I vårt populäraste race Grand Prix gäller det att vara snabb genom hela racet för att vinna. Efter träningen körs två kvalheat med stillastående start där alla kör om placeringar. Ju fler man kör om, ju bättre startposition i finalen där först över mållinjen är välförtjänt segrare.

Pris: 590 kr/pers
(träning 8 min, 2 heat á 4 varv, final 8 varv)
Beräknad totaltid för eventet är ca 1tim/10 pers.

SUPER GP

Ett intensivt race för de som vill åka riktigt mycket kart och kora en rättmätig vinnare där inte slumpen kan avgöra! Detta är ett Grand Prix med mer av allt, mer träning, längre heat & final och helt enkelt mer tävling.

Pris: 750 kr/pers 
(träning 10 min, 2 heat á 6 varv, final 10 varv)
Beräknad totaltid för eventet är ca 1 tim/10 pers

LÅNGLOPP LAGRACE

För de större sällskapen så rekommenderar vi Lagrace. Man måste minst vara 16 personer men racet blir bara roligare ju fler man är. Tävlingen inleds med fri träning för alla lag där man kan känna på banan och träna på att göra snabba förarbyten som görs i depån. 
Efter en kort paus startar loppet som körs i minst en timme. Varje lag gör sina förarbyten under loppets gång och vinner gör laget som kört flest varv när målflaggan hängs ut.

Pris: 1800 kr/kart 
(10 min träning + race 1 tim)
Beräknad totaltid för eventet är ca 2h. För att boka långlopp behöver man vara minst 8 st lag.

Köp till extra 30 min för 600 kr/lag

TRACKDAY MED RACEKART

Trackday är paketet för sällskapet som vill ha en riktig upplevelsedag och åka fortare än de någonsin gjort på en gokartbana. Vi börjar med utbildning och hyrkartkörning och avslutar med testkörning av våra snabba racekartar där vi varvar körning med genomgång av körteknik och spårval. All nödvändig utrustning till körningen ingår förstås.

Pris: 1950 kr/pers
(Total körtid på banan är 10 min hyrkart och 2x8 min racekart, eventet tar ca en timme för 4 pers )
Minimum 2 personer behöver man vara för att boka detta paket.

BARNKALAS

Vårt enda racepaket för de yngsta, 10 år och minst 135 cm lång behöver man dock vara.
När alla satt på sig förarutrustning så håller vi ett förarmöte där vi går igenom körteknik och regler på banan. Alla får köra två körpass på vardera 8 minuter och efteråt firar vi med läsk och prisutdelning där alla deltagare får varsin medalj.
Självklart är vuxna välkomna att vara med och köra.

Pris: 480 kr/pers 
(2 heat á 10 min samt prisutdelning och dricka)
Beräknad totaltid för eventet är ca 30 min.