drop in

Under våra ordinarie öppettider går det alltid bra att komma och köra Drop in, bara köpa biljett och ställa sig i kör. Innan besöket gäller det att kolla våra öppettider samt titta om banan är ledig i vår kalender. All tid som vi har öppet som inte är uppbokad är alltid tillgänglig för Drop in.

Drop in körs med våra hyrkartar, Caroli Hammerhead 9 hk. Man behöver vara minst 140 cm lång och 10 år gammal. Vi har hjälmar, overaller och handskar.

Våra barnkartar är mindre och har 4 hk, för att köra dom behöver man vara ca 130 cm.

Priser Hyrkart och Barnkart (drop in):
8 minuter körning kostar 180 kr/person
3 x 8 min. körning kostar 450 kr/person

 

racekart

Vi har även riktigt snabba racekartar med lägre vikt, bättre däck och väldigt mycket mer effekt. Innan man får hyra racekart krävs uppkörning i vanlig hyrkart.
Racekartarna hyr vi ut under våra ordinarie öppettider i mån av plats, hyrkart har alltid företräde. För att vara säker på att få köra racekart bör man vara minst två personer och boka vårt paket Trackday med Racekart.

Det går dessutom att hyra racekart på klubbens träningstid (tisdagar & torsdagar kl 18.00-20.00 samt lördagar kl 10.00-14.00, (då endast för förare som provat racekart tidigare).
Vi har även racekartar för barn från 8 års ålder. 

Priser Racekart (drop in):
Första passet på 8 min körning kostar 750 kr/person
Därefter 500 kr/8 min.

Junior racekart kostar 500 kr/8 min. första passet, därefter 400 kr/8 min. 

Viktig info angående covid-19

⭐️ Hjälmar och rena balaklavor finns att låna. De som vill får gärna ta med egen hjälm (mc, moped, racing). Vid köp av 3x8 min-biljett kan man även köpa egen hjälm för endast 250 kr(!) 

⭐️ Vi håller avstånd i depån och krassliga ska stanna hemma. 

⭐️ Handsprit finns.

Hyrkart Caroli 9 hk.
Hyrkart Caroli 9 hk.
Barnkart
Barnkart
Racekart 25 hk
Racekart 25 hk